Til hovedinnhold

Dekselet som gjør iPhone til bartender

Denne jekker ølen din på byen, og holder styr på hvor mange du har drukket.

Appen holder (en slags) oversikt over kveldens forløp.
Du kan føre statistikk over ølmerker, hvis du føler for det.

Det finnes etter hvert et enormt utvalg telefondeksler. Det aller største utvalget er det sannsynligvis iPhone som har, og dermed er det også duket for et utvalg skikkelig pussige deksler. Et av disse er Intoxicase.

iPhone som øljekk

Som navnet antyder skal dekselet være til hjelp under fuktige kvelder på det lokale vannhullet. Det har nemlig flaskeåpner på baksiden, slik at du enkelt får åpnet de duggfriske flaskene.

Ikke uventet har flaskeåpneren satt sitt særpreg på utseendet til dekselet. Den enkleste utgaven av dekselet har kun det som ser ut som et stort nebb på baksiden. I tillegg til å være en estetisk utfordring for noen hver – ølbriller eller ei – ser vi for oss at nebbet lett henger seg fast i lommer og klesplagg.

En Plus-versjon er på vei, der nebbet er foldet sammen, slik at det ikke ser fullt så voldsomt ut. Det burde gjøre faren for hullete lommer betraktelig mindre.

Sosial øldrikking

I tillegg til å kunne åpne flasker kommer dekselet med en app. Appen heter også Intoxicase, og den holder automatisk styr på hvor mange flasker du har åpnet. Dermed bør det bli slutt på lettere forvirrede forsøk på å oppsummere kvelden i antall flasker – med mindre du har dristet deg bortpå hermetisk pils eller en drink i løpet av kvelden.

Underveis i kvelden kan du velge å dele aktivitetene dine fra Intoxicase-appen til Facebook. Du kan også logge hvilke øltyper du jekker i løpet av pubrunden. Dette blir presentert som statistikk under fanen "Beer log" i appen.

Selve dekselet har ingen fysiske tilkoblinger til bunnpluggen i iPhone-en, så appen ser ut til å ta telefonens gyroskop og akselerometer til hjelp.

Uttørket til dritings

En skala som går fra uttørket (parched) til dritings (wasted) viser deg sånn omtrentlig hvor landet ligger, uten å være noe pålitelig alkometer.

Appen skal ha mulighet for drikkekonkurranser, og dersom du har drukket deg forbi alt av kollektivtransport skal den i tillegg kunne hjelpe deg med å få fatt i en drosje.

(Kilde: technabob.com)

annonse