Tek.no

Nyhet

Se Beats' bryllupsgave til Apple

Dr. Dre & co. viser hvordan en reklamefilm bør lages.

YouTube
6 Juni 2014 17:30

Som du kanskje har fått med deg er det snart duket for fotball-VM i Brasil, en sportsbegivenhet som følges tett av opp mot en milliard mennesker over hele verden. For de interesserte er fotball synonymt med lidenskap, kjærlighet og følelser.

Essensen av VM er det vanskelig å oppsummere i en reklamefilm, der hensikten er å selge et produkt. Ofte får vi se noen av verdens største fotballstjerner demonstrere hvorfor de ble fotballspillere og ikke skuespillere. Nå har imidlertid Dr. Dres Beats, som nettopp har blitt kjøpt opp av Apple, laget en reklamefilm som funker, skriver The Verge.

Her knyter de tette bånd mellom hodesettet og fotballfans, fotballstjerner, religion og brasiliansk kultur, og gir naturligvis også Apple iPhone 5S en rekke opptredener. Dette er noe av det folkene bak Beats kan tilby Apple på markedsføringssiden, tror The Verge. De er ikke engang offisiell VM-sponsor, og nevner ikke VM med et ord.

Med på laget har de likevel fått Brasils største stjerne, Barcelona-spilleren Neymar, samt en rekke andre stjerner, som Sturridge, Götze, van Persie, Chicharito, Sagna, Schweinsteiger, Fabregas og Suarez. I tillegg er blant andre Rio Ferdinand, Thierry Henry, basketballspilleren LeBron James, tennisspilleren Serena Williams og artistene Nicky Minaj og Lil' Wayne med i filmen.

Har du kjøpt deg Panini-album ennå?
Slik samler du fotballkort under VM »

(Kilde: YouTube via The Verge)

annonse

Les også