Til hovedinnhold

Disse mobilene kommer i butikkene i april

Flere toppmodeller underveis. Sjekk oversikten her.

Samsung/HTC/montasje

Årets første vårmåned, mars, er over – og det er på tide med en ny oversikt over hvilke mobiltelefoner som kommer i butikken i løpet av måneden som kommer.

Denne måneden er det flere spennende produkter på vei ut i butikkene, hvor antagelig Samsung Galaxy S5 og 2014-versjonen av HTC One (M8) er de modellene vi har størst forventninger til. Det var også meningen at Sonys nye flaggskip, Xperia Z2, skulle komme i april – men nå kan det se ut til at den blir forsinket, og dermed ikke kommer i butikkene før i mai.

Les mer her: Sony Xperia Z2 kan bli forsinket »

Disse telefonene kommer i butikkene i løpet av april:

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

HTC

HTCs nye toppmodell ble lansert forrige uke, men vil komme i salg allerede fredag 11. april. 2014-versjonen av HTC One – også kalt M8 – kommer med en kraftig Snapdragon 801-brikke og skjermen har blitt enda større enn i fjorårets One-modell; opp fra 4,7 til 5 tommer. Den kanskje største nyheter er imidlertid at telefonen har fått to kameraer på baksiden, hvor det ene brukes for å måle avstanden til objekter i motivet – slik at du kan legge på effekter på ulike deler av motivet senere.

Hele telefonen er laget i metall, og både design og brukergrensesnitt har fått en overhaling. Vi holder for øyeblikket på å teste HTC One (M8), og kommer tilbake med en grundig test i løpet av uken.

Les vår sniktitt på HTC One (M8) her »
Finn beste pris på HTC One (M8) i Prisguide »

Huawei

Huawei har ingen nye telefoner i butikkene i april. Men Huawei Ascend Y530, som kom i mars, vil dukke opp i enda flere butikker i løpet av april. Tilgjengeligheten i mars var ganske begrenset.

Ascend Y530 er en 4,5-tommers mobil i billigklassen, rundt 1200-1300 kroner.

Sjekk beste pris på Huawei Ascend Y530 i Prisguide »

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

LG

LG kommer i april med LG G2 Mini. Selv om telefonen har «mini» i navnet, har den en skjerm på 4,7 tommer. LG begrunner størrelsen med at såpass må det være, for å få god utnyttelse av 4G, og underholdningsfunksjonene på G2 Mini.

Telefonen er ellers utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 400-brikke med fire prosessorkjerner, og den kommer med Android 4.4.2 KitKat. Som de andre nyere LG-telefonene har G2 Mini Knock Code-funksjonen. Denne lar deg tappe i et mønster på skjermen, for å låse opp telefonen.

Les vår sniktitt på LG G2 Mini her »
Finn beste pris på LG G2 Mini i Prisguide »

Foto: Samsung

Samsung

Samsungs nye toppmodell, Galaxy S5, ble lansert under Mobile World Congress i Barcelona i slutten av februar. Telefonen har alt det en toppmodell bør ha, og mer til. De mest åpenbare nyhetene er en fingeravtrykkleser og en pulsmåler. Nå er ikke Samsung alene om å bruke fingeravtrykk for sikker autentisering på mobilen, men føleren som kan registrere hjertefrekvensen din er Samsung alene om.

Galaxy S5 har den kraftigste prosessoren på markedet akkurat nå, en Snapdragon 801-brikke. Den 5,1 tommer store skjermen har oppløsning på 1080 x 1920 punkter, og telefonen kommer med den nyeste Android-versjonen, 4.4.2 KitKat. Kameraet er oppgradert, og skal ha blitt mye raskere.

Samsung E1270.

Vi venter Galaxy S5 inn til test en av de nærmeste dagene.

I tillegg kommer Samsungs nye smartklokker Gear 2, Gear 2 Neo og Gear Fit i butikkene.

Er du interessert i en enkel og billig ekstratelefon, kan vi også opplyse om at 200-kronerstelefonen Samsung E1270 også vil dukke opp i butikkene i løpet av måneden.

Les sniktitten på Samsung Galaxy S5 her »
Sjekk beste pris på Samsung Galaxy S5 i Prisguide »

annonse