Tek.no

Nyhet

Flere fotoryggsekker fra LowePro

12 Mar 2010 12:33

Vi omtalte i går noen nylig lanserte fotoryggsekker fra Lowepro, men de har faktisk lansert enda flere ryggsekkmodeller i år, så vi tar like så godt en kjapp liten artikkel om disse også. Serien er tiltenkt proffer, og er både priset og designet deretter.

Les også: I pose og sekk

Pro Trekker 600 AW

Pro Trekker AW-serien bygger videre på Trekker-serien av fotoryggsekker som Lowepro lanserte så langt tilbake som i 1984, og som AW i navnet antyder dreier det seg om tre nye ryggsekker som alle har innebygget regntrekk som kan pakkes ut av sin lille lomme og brettes over sekken dersom skybruddet skulle melde seg på kort varsel. Bergenserne blant oss vet å verdsette denne finessen.

Les også: Guide: Med fjær i siktet

Pro Trekker 400 AW

De to minste sekkene i serien, 300 AW og 400AW, sies å skulle være av en størrelse som er akseptabel som håndbagasje med de fleste flyselskaper, men da bør man nok ikke ha stativer og andre potensielle slagvåpen hektet på utsiden.

Les også: Guide: Å fotografere i høyden, del I

Pro Trekker 300 AW

I tillegg til et utall lommer og festeanordninger og annet som finnes på mange ulike typer fotoryggsekker, finner vi en annen mulighet som ikke så mange andre dedikerte fotobager kan stille med, nemlig et eget rom på utsiden av ryggsekken som er beregnet på en vannpose med drikkeslange, av typen Camelbak eller lignende. Den toliters vannbeholderen er ekstrautstyr, og man må i likhet med stativet være en smule forsiktig med å ta den med seg ombord på fly.

Les også: Guide: Å fotografere i høyden, del II

Alle de tre nye ryggsekkene har eget rom for bærbar PC.

Veiledende priser i Norge blir som følger:

Les også: Guide: Å fotografere i høyden, del III

Les også: Guide: Hvorfor har kameravesken feil størrelse?

Les også: Refleksjon: Mitt fotografiske nyttårsforsett

annonse

Les også