Tek.no

Nyhet

Her er årets sommerbilde

6 Sept 2005 03:28Først publisert 1 Sept 2005 15:47
annonse

Denne sommeren har vi bedt leserne om å sende oss de beste bildene de har kapret med kameratelefonene sine. Vi plukket ut tolv av de 120 bildene, og spurte hvilket man likte best. Nå har leserne talt.

Vinnerbildet: Slaraffenliv i Lysefjorden

(klikk for større bilde)

Krzysztof Pekala sendte oss et bilde fra ferien sin i Ryfylke, tatt med en Sony Ericsson K700i. Hele 25 % av leserne syntes at akkurat dette bildet fortjente å vinne, og dermed var det ingen tvil om hvem som stakk av med seieren. Vi gratulerer Krzysztof med en splitter ny Nokia 6680!

Andreplass: Dypp i Jonsvannet

annonse

(klikk for større bilde)

Hoang Le har også klart å fange sommerstemningen med dette fotoet av venninnen, som er ute og dypper føttene i Jonsvannet. Bildet er tatt med en Sony Ericsson K750i. Litt over 14 % av leserne mente at akkurat dette bildet fortjente å vinne. Andreplassen premieres med en ny Nokia 6630.

Deltakerpremien
Det var ikke bare de beste mobilfotografene som kunne vinne premier i denne konkurransen. Alle som stemte på sitt favorittbilde, var også med i trekningen om en mobiltelefon. Den som trakk det lengste strået i denne konkurransen var Hanne Moen, som har vunnet en Nokia 6230i.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til konkurransen og sendt inn bilder i løpet av sommeren. Vi vil også takke Nokia, som har stilt opp med premier til konkurransen.

Se de tolv finalebildene >>

Se de andre bildene som var med i konkurransen >>

annonse

Les også