Nyhet

CES dag 0: Intel over alt

Dagen før dagen

Selv om CES ikke starter offisielt før i ettermiddag norsk tid, var det nok av utstillere som ønsket oppmerksomhet på dagen før dagen. Og reklametekstene på utsiden forteller oss mye om hva vi har i vente

Messeområdet er øvrig svært - og det er ventet over 130 000 besøkende. Selv om ingen journalister slipper inn her før den offisielle åpningen snakker reklamene på utsiden volumer om hva som kommer til å skje. Ikke minst fra Microsoft og Intel sin side; sistnevnte med den kanskje mest forhåndsannonserte lanseringen noensinne, mens førstnevnte jobber opp hypen på lanseringer som enda er langt unna.

Denne logoen har vi allerede sett mye av; scenen for Intels Napa-plattform, Viiv-maskiner og doble kjerner er som sagt allerede satt. Og selv før CES har begynt er den over alt, selv om plattformen ikke gang eksisterer offisielt har AMD allerede lansert konkurrenten.

Her er Microsofts pavilliong utenfor selve området; de kommer garantert til å ha et større område på innsiden. Og vi deler ikke ut premier for den som gjetter hva det kommer til å handle mest om :)

Mange hadde håpet at Gates skulle overraske og lansere Windows Media Player før tiden, men det eneste han ga oss under åpningstalen var å støtte HD DVD - og mye varm luft om lanseringer til høsten.