Nyhet

Omtale: Moods of Norway-modem

I forrige uke lanserte Netcom et nytt bredbåndsmodem, designet av klesselskapet Moods of Norway. Vi har tatt en nærmere titt på det nye modemet, som kommer i tre designvarianter.

Ifølge kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom, er det ingen teknisk forskjell mellom de nye modemene og det vanlige modemet Netcom selger.

Med andre ord er modemet i stand til å laste ned data til PC-en din i super-3G-hastighet.

Rett i PC-en

Mens det vanlige modemet har en liten ledning fra USB-pluggen og til modemet, stikker du Moods-modemet rett inn i PC-en uten ledninger.

Det følger imidlertid med en USB-kabel i esken, i tilfelle situasjoner hvor det kan være praktisk med litt avstand mellom PC-en og modemet.

Tre mønstre

Du kan få det nye Moods-modemet med traktor- og cocktailglassmønster, svart med et enkelt traktormotiv eller rosa med hvite blomster.

Modemet kommer i en DVD-liknende eske, med samme mønster som modemet den inneholder.

Det er i tillegg bare oversiden av modemet som har fått Moods-mønsteret. På baksiden sitter et Netcom-stempel, pluss en klistrelapp med masse informasjon om modemet.

USB-delen av modemet beskyttes av en hette i samme materiale som resten av enheten. Hetten sitter ganske godt på, men kunne godt vært festet til resten av modemet på en måte, slik at det ikke var så lett å miste.

I likhet med Netcoms andre bredbåndsmodem, sitter det et eget SIM-kort inne i modemet. Hos Moods-modemet settes SIM-kortet inn rett ovenfor USB-pluggen. Dette er en praktisk plassering, da det minsker sjansen for at SIM-kortet vil falle ut.

Minnekortleser

I tillegg til modem, fungerer enheten også som en vanlig minnekortleser. På venstre side finner du en luke for minnekort av typen MicroSD. Dette er helt genialt, og gjør det for eksempel lett å flytte filer mellom mobilen og PC-en.

Nederst på modemet finner du et feste for en snor eller liknende, slik at du kan bære modemet rundt halsen, feste det på nøkkelknippet eller andre steder.

De nye modemene selges kun sammen med abonnement fra Netcom. De ulike abonnementsavtalene kan du lese mer om på Netcoms sider.

Les også
Her er 4G-modemet
Les også
Jawbone Prime
Les også
Netcom lanserer mote-modem
Les også
Netcom i gang med 4G
Les også
Nå kan du ringe gratis hos Netcom
annonse