Tek.no

Nyhet

Akam på The eXperience

25 Sept 2007 05:00

Om en drøy uke, 4-7 oktober, samles kremen av norsk ungdom til dyst i Vallhall - det er tid for The eXperience! I fjor het det HWLan, men i år er navnet endret for å gjenspeile at det også skjer mye annet enn det tradisjonelle LAN-partyet. Akam vil selvsagt ha stand på The eXperience, og her vil du kunne slå av en prat med noen av oss som jobber her og kanskje få råd om hvilket digitalkamera du skal kjøpe, om du trenger det. Her vil du også få tafse på noe av det siste inne digitalkameraer, men hvis ikke det frister så skjer det en del andre ting på Akam-standen også:

Gratis fotolab!
Vil du ha utskrift av bildene du tar på The eXperience? Stikk innom Akam-standen, så ordner vi det - gratis! Sony stiller med en sublimeringsskriver som er både rask og pålitelig, og gir deg bildene dine på null-komma-null!

Nostalgien lenge leve!
Utviklingen på kamerafronten har vært rivende de siste årene, og for bare ti år siden var dagens rimeligste kameraer bare en fjern og våt drøm for oss kamerageeker. På The eXperience vil Akam forsøke å stille ut en del gamle digitalkameraer fra "gamle dager", og for å få til det trenger vi DIN hjelp! Har du noe gammelt ræl liggende, så ta det med og la andre få seg en god latter eller mimrestund! Hvem vet, kanskje vi kan kjøre det gjennom våre testerutiner, som vi gjorde før jul? Kanskje det til og med vanker en premie på den som bidrar med det kuleste mimrekameraet?

Daglige fotokonkurranser
Sist men ikke minst, rosinen i pølsa: Daglige fotokonkurranser. Hver dag arrangerer vi fotokonkurranse der vi kårer det beste bildet fra dagens hendelser på the eXperience. De beste bildene vil bli publisert på Akam hver dag, og hver dagsvinner premieres med en Photoshop Elements og Premiere Elements dobbeltpakke fra Adobe. De beste bildene hver dag vil bli også skrevet ut i A4-størrelse og stilt ut i Akam-boden.

Den som tar det beste bildet fra hele arrangementet vinner en sølvfarget CoolPix S510 fra Nikon, og alle som er med i de daglige fotokonkurransene er også automatisk med i konkurransen om dette stilige designkameraet!

Les også
Akam på The eXperience - Fotokonkurranse, første dag
annonse