Til hovedinnhold

Galaxy Fold utsettes stadig

Kelvin Chan, AP Photo/NTB scanpix

I vinter var det mange som gledet seg over at brettemobilene var på vei, og at vi nærmere sommeren ville kunne gå rundt med en slik mobiltelefon i lomma.

Men etter at Samsung begynte å melde om problemer med sin Galaxy Fold, virker det stadig som vi er et stykke unna en faktisk lansering.

I sør-koreanske medier meldes det nemlig om ytterligere forsinkelser rundt den etterlengtede mobilen, der representanter fra Samsung ikke vil si noe mer enn at en ny lanseringsplan skal foreligge i løpet av noen få uker.

Men det sa de også for en måned siden.

Kan ta seg litt tid

Mens Samsung gjør sitt beste for å prøve å fikse opp i problemene med Galaxy Fold og dens helt spesielle skjerm, sørger samtidig Huawei-krisen for at de ikke nødvendigvis har det så ekstremt travelt.

Samsung får litt tid på seg til mer testing.
Samsung

For blant de andre brettemobilene vi vet kommer er det uten tvil nettopp Huawei og deres Mate X som vanligvis ville blitt kalt for Samsungs fremste konkurrent akkurat nå.

Men etter at Huawei falt i unåde hos amerikanske myndigheter – og havnet på listen over selskaper som ikke kan handle med amerikanske selskaper – er skjebnen til Mate X ytterst uviss.

Det gir dog Samsung et lite pusterom og mulighet for å ta seg litt ekstra tid til å finne ut av problemene.

Galaxy Fold er ikke alene:
Sjekk listen over de mange problemdingsene >>>

(Kilde: TechRadar)

annonse