Tek.no

Nyhet

Dette kan du vinne i luke 23

Det er lille julaften, men vi serverer store premier.

23 Des 2011 00:01

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Akam.no

Premien i dag er kompaktkameraet Casio Exilim EX-ZR100, en testvinner på Akam. Dette kameraet har en del spennende muligheter som gjør det svært morsomt i bruk. Blant annet tilbyr det en seriebildefunksjon som er svært rask.

Hardware.no

Én heldig vinner får muligheten til å stikke av med en D-Link DNS-343. Dette er kompakt NAS med plass til fire harddisker.

Amobil.no / Mobilen.no

I februar annonserte Nokia at de ville satse på Microsofts nye operativsystem Windows Phone. Dagens premie er den første Nokiaen med det nye operativsystemet.

Lumia 800 har lynraske menyer, kompakt design og god skjerm.

Etter å ha satset på sitt eget operativsystem i lang tid er dette telefonen som viser veien videre for Nokia, og du kan bli blant de første i landet til å eie en.

Gamer.no

I dag har spillnettstedet en hyggelig pakke til fotballentusiaster blant leserne. Sammen med en FIFA 12 til PlayStation 3 eller Xbox 360 kan du vinne en EA Sports-treningsbag produsert av Grizzly, en matchende ball fra ballprodusenten Select og et EA Sports-håndkle. Du får også en t-skjorte for det populære fotballspillet.

Lykke til!

Les også
Her er julemobilene – til hele familien
Les også
Her er de rimelige julegavene
Les også
Gi bort et systemkamera til jul
Les også
Disse spillene er sikre julegaver
Les også
Her er nettbrettene du bør kjøpe til jul
Les også
Her er TV-ene du skal kjøpe til jul
Les også
Nissen bør vite om disse kameraene
annonse

Les også