Til hovedinnhold

Se bilder og video av nye Iphone 3G

Nå er Apple Iphone 3G endelig lansert. 11. juli dukker den opp i butikkhyller over hele verden, deriblant her hjemme i Norge. Ventetiden kan blant annet brukes til å se film og bilder av den nye telefonen.

Åpningstale på WWDC
Selve presentasjonen av telefonen ble gjort under åpningstalen på utviklerkonferansen til Apple, WWDC. Her kan du se den delen av presentasjonen som omhandlet den nye mobiltelefonen.
Kanskje greit å ikke få med seg hele, siden arrangementet tross alt gikk over hele to timer. Er du blant de spesielt interesserte som også vil få med deg en del av utviklerfokuset i åpningstalen er hele arrangementet lagt ut på nettsidene til Apple.

Reklamefilm
Apple har ikke overraskende sluppet en reklamefilm som viser frem den nye telefonen, der hovedbudskapet er at endelig er det kommet en telefon som slår Iphone - nemlig nye Iphone.
Du kan også se filmen i bedre kvalitet på nettsidene til Apple.

Mange bilder
Apple har også lagt ut mange bilder av den nye mobiltelefonen. De fleste som kjenner til den gamle modellen vet imidlertid at det ikke er snakk om de helt store endringene.

Se flere bilder av Apple Iphone 3G her

Den skal være litt tynnere og med en mer buet bakside. I tillegg kommer den i to forskjellige farger, sort og hvit. Utover det er det lite som er gjort med designet på mobilen.

Mer om
annonse