Til hovedinnhold

Nye fotografiske utfordringer i 2011

Klar for en utfordring?

Månedens utfordring er en utfordring der du får tre fotografiske oppgaver som du skal løse best mulig. Du trenger ikke å løse alle tre, ett bilde er nok til å være med. Det er ingen spesielle krav til utstyr, så lenge du har et stillbildekamera. Utfordringen er åpen for alle som er medlem av diskusjon.no.

Enkle regler

Oppgavene presenteres den 1. i hver måned og innleveringsfrist er den 15. i samme måned, kl. 22:00. Bildene må tas i denne perioden; det er ikke tillatt å lete i gamle arkiver.

Innlevering skjer i en egen bildetråd som opprettes den 12. Etter innleveringsfristen lages en poll per bilde, slik at alle kan stemme på sitt favorittbilde.

For å gjøre det litt spennende gis det poeng til 1, 2 og 3. plass. Så summerer vi på slutten av året og ser hvem som har sanket mest poeng. Desverre har vi i utgangspunktet ingen andre premier enn heder og ære, men det er mulig Akam-redaksjonen kan klare å finne noe i løpet av året. Den som lever får se.

Januarutfordringen:
I og med at dette er første runde er fristene forskjøvet til 20.01 for innlevering og 27.01 for avslutningen av avstemningen.
Oppgavene i januar er som følger:

Oppgave 1: Dagen derpå

Nyttårsfeiringen er over, og formen er muligens ikke på topp. I tillegg har du noen løfter som man i lykkerusen har gitt seg selv (og andre), som du allerede angrer på. Som man sier på sportsendingene: Hva føler du nå?

Oppgave 2: De nære ting

Vi som har levd en stund, husker denne gamle melodien av Kurt Foss og Reidar Bøe. Lar du deg inspirere til å ta et bilde, eller betyr de nære ting noe annet for deg?

Oppgave 3: Hjem, kjære hjem

En klisjé av de store. Eller ikke?

Til slutt:
Ideen til denne utfordringen ble lansert av forum-medlem Gorgat på et fototreff vi hadde før jul. Gorgat startet også diskusjonsrunden som har ført oss hit. Andre bidragsytere er kaian og tomsi42.

Mer om
annonse