Til hovedinnhold

Nå kan du besøke hele verden i VR

Google Earth VR lar deg oppleve hele kloden med VR-briller.

Google

Google Earth er en kjent tjeneste for de fleste, og det var vel bare et spørsmål om tid før man gjorde tjenesten mer VR-vennlig. På den offisielle Google-bloggen kan man nå lese at Google har gjort nettopp dette, via en ny tjeneste de har kalt Google Earth VR.

Google Earth VR er en spesialdesignet tjeneste basert på selskapets kjente karttjeneste som lar deg oppleve severdige områder i verden med VR-briller på hodet.

Heftige VR-turer

Tjenesten kommer med egne virtuelle «turer» laget for VR hvor du kan avlegge virtuelle besøk til verdenskjente severdigheter som Grand Canyon, Manhattan, Alpene, Amazonas-elven og mer. Du kan både vandre rundt og «fly» over landskapene.

Du kan velge steder ved å få opp en virtuell jordklode som du kan dreie på med håndkontrollen.
Google

Google Earth VR lar også brukerne få opp en virtuelle utgave av selve jordkloden slik at du kan velge nye steder på en enkel måte ved hjelp av håndkontrollen.

Appen er tilgjengelig i Steam-butikken nå, og det er verdt å merke seg at programmet foreløpig kun er tilgjengelig for HTC Vive, men det ser ut til at den er på vei til andre plattformer også. Flere eksempler på hvilke severdigheter du kan se i VR finner du på hjemmesiden, og se også video under.

Google har også lansert en ny YouTube-app for VR »

(Via Engadget)

annonse