Til hovedinnhold

Telenor størst på mobilt bredbånd

Det betyr at Telenor drar godt fra konkurrent Netcom i kampen om det mobile bredbåndsmarkedet, men også lillebror viser god kundevekst i dette segmentet, skriver Inside Telecom.
Fra mars til juni vokste Telenors kundemasse på mobilt bredbånd med 150 prosent. NetComs tall for den samme perioden viser en kundevekst 25 prosent, og tallene for tredje kvartal vil antakelig bare forsterke tendensen.
Netcom var størst på mobilt bredbånd i februar, mens tallene fire måneder senere viser at Telenor har skrudd opp tempoet og kjørt forbi. Mens NetCom i denne perioden gikk fra noe over 40.000 kunder til 50.000 kunder, vokste Telenor fra 40.000 kunder til 100.000 kunder.
– Man må ikke glemme at Telenor er vesentlig større enn oss. Kundefordelingen på mobilt bredbånd reflekterer nå dette, noe den ikke gjorde i vinter. Telenor har hatt et enormt trykk på reklamefronten. Men du vil få se et langt mer aggressivt Netcom i tiden fremover. Dette er et marked vi i høyeste grad skal være til stede i, sier kommunikasjonssjef i Netcom, Øyvind Vederhus til Inside Telecom.

Mer om
annonse