Tek.no

Nyhet

Dette er videoene vi husker best fra 2012

Disse nettvideoene bør du få med deg.

Youtube
27 Des 2012 18:00

Side 1

2012 har vært et år som har vært helt fantastisk for oss som er glade i gode nettvideoer. Vi har blant annet fått tidenes kampanje, og ikke minst sørget tidenes nettfenomen for at Justin Bieber ble dyttet ettertrykkelig ned fra toppen av listen over tidenes mest sette videoer.

Vi har blitt livredde, vi har ledd oss skakke, vi har vridd oss i smerte, vi har klødd oss i hodet - og vi har hatt problemer med å tro våre egne øyne.

Under har vi samlet noen av videoene som vi husker best fra året som har gått.

En leksjon i barneoppdragelse

Tenåringspappaen Tommy var ikke spesielt fornøyd med sin tenåringsjente. Resultatet ble en video som tok fullstendig av.

Lipsync

Carley Raes sang «Call me Maybe» har blitt et fenomen i seg selv, men det er alle de hjemmesnekrede musikkvideoene som er laget som har gjort sangen til et nettfenomen. Heiajentene til Miami Dolphins lagde definitivt en av de mest minneverdige.

Det er dog ikke alle som mestrer jobben like godt - og det kan jo ha noe med at en valgte å synge selv...

Kony 2012

Mye rart kan sies om eksperimentet til Invisible Children, nemlig «bry deg»-kampanjen Kony 2012. Den var tendensiøs, den var lærerik - og den viste hvor kortvarig et nettengasjement egentlig kan være. Men det er neppe noen som glemmer den med det første.

Tidenes skrekkopplevelse

Skjult kamera kan gjøres bra, det kan gjøres pinlig - og det kan gjøres på en måte som kan gi folk psykiske problemer.

Saken fortsetter på neste side. Der finner du blant annet en episk gråtescene, tidenes beste holdningskampanje - og en gjeng med idioter!

Les også