Snart får du "ny" Nokia N8

Markedets beste kameramobil får enda bedre kamera.

Nokia N8 regnes av mange som den aller beste kameramobilen på markedet, noe som stadig er et veldig godt salgsargument. Et lite minus ved denne mobilen er at den kjører operativsystemet Symbian^3 - som Nokia nå har bestemt seg for å droppe til fordel for Windows Phone 7 (WP7).

Heldigvis for alle N8-kjøpere, samt de som har kjøpt E6-01, E7 og C7, blir Symbian^3 fortsatt bli oppgradert de nærmeste årene, og nå er straks den første oppdateringen klar.

Allerede i juli blir nye Nokia-modeller solgt med programvaren Symbian Anna, og innen august får de som fra før har en Symbian^3-mobil anledning til å oppdatere til samme software. Det skriver Nokia selv i en pressemelding, der produsenten også avslører at de vil komme med hele 10 nye Symbian-modeller de neste tolv månedene.

Ifølge Phone Arena vil det komme en spesialversjon av Symbian Anna for Nokia N8. I tillegg til et litt kjappere, penere og litt mer funksjonelt grensesnitt, vil 12-megapikselkameraet på N8 nå bli utnyttet til fulle. Med 30 fps HD-opptak og kontinuerlig autofokus burde det ikke være noen tvil om at Nokia N8 stadig er kamerakongen.

(Kilder: pressemelding, Phone Arena)

Les også
Nokia N8 blir konemobil
Les også
Nokia N8
annonse