Til hovedinnhold

Philips skrur opp volumet for Android

Lanserer tre nye dockingstasjoner.

Om et par måneder kan du høre musikken du har på din Android-mobil via en dockingstasjon fra Philips. Selskapet har nå lansert tre slike musikkanlegg med forskjellig pris og forskjellig ytelse.

Dockingstasjoner til Apples iPhone og iPod finnes allerede i utallige varianter, og fra mange forskjellige produsenter, mens noe lignende har vært litt mer krevende å få tak i til øvrige telefonmerker.

Les også: Se iPhone-høyttalerne som koster 50 millioner kroner

Under 2000 kroner for den beste

Toppmodellen til Philips har fått tittelen AS851. Denne spyr ut 30 Watt RMS (gjennomsnittseffekt), noe som burde gjøre nytten enten den plasseres på soverommet, på kjøkkenet, i stua eller tas med ut på terrassen.

Dockingstasjonen støtter nesten samtlige Android-mobiler som er på markedet, for det som kreves er en støtte for micro-USB. Android-mobilen din lades via anlegget når den er tilkoblet. Prisen skal ligge på omtrent 2000 kroner.

Ta den med når du går

Den nest beste modellen i den nye dockingstasjonsserien til Philips heter AS351. Denne har en gjennomsnittseffekt på 10 Watt, og er altså ikke like kraftig. Denne skal imidlertid være såpass hendig at du skal kunne ta den med deg når du går hjemmefra, ifølge Mobil.se.

Prisen skal ligge på ca. 1000 kroner.

Med klokkefunksjon

Siste modell ut har fått navnet AS111. Denne har ikke like avanserte lydegenskaper som de andre, men har til gjengjeld en klokkefunksjon. Prisen skal ligge på rundt 750 kroner.

Alle tre dockingstasjonene fra Philips skal komme i salg i november.

(Kilde: Mobil.se)

annonse