Til hovedinnhold

Du kan få Omnia HD først

Samsungs råeste nyhet fra mobilmessen i Barcelona var Samsung Omnia HD. Forventingene er store til verdens første mobil med mulighet for videoopptak i HD-kvalitet.
Nå går Samsung nye veier for å markedsføre telefonen. Engadget har snappet opp at de søker etter 50 ambassadører som får telefonen før alle andre mot at de tester og markedsfører telefonen aktivt.

Lag en mobilvideo

Samsung skriver at de ønsker personer som kan skrive artikler og publisere videoer med den nye telefonen. Du må altså selge deg inn som en solid markedsfører for å bli valgt ut.

I skjemaet du skal fylle ut må du oppgi hvor du bor, kjønn, alder, hvilke språk du snakker og hva slags mobil du har i dag. De vil også ha adressen til din blogg eller nettside.


Du må dessuten lage en artikkel eller video om deg selv på mobilen din som du legger ved som en fil til søknaden.
Her kan du delta i konkurransen.

Hemmelig misjon


Ut i fra spesifikasjonene på Samsungs Omnia HD er det nok mange som klør i fingrene etter å få testet ut telefonen. I tillegg lokker Samsung med enda mer. Ikke bare får du telefonen, du vil også bli invitert til Samsung for ” en hemmelig misjon”.
Konkurransen er åpen til 27. mars, og aktivitetene med den nye telefonen vil finne sted fra midten av april til slutten av juni.
I tillegg til HD kan mobilen by på trykkfølsom skjerm, 8 megapikslers kamera og GPS.
Her kan du lese mer om Samsung Omnia HD.

Mer om
annonse