Tek.no

Nyhet

Slingplayer til iPhone lar vente på seg

Espen Irwing Swang
28 Aug 2009 12:24

Vil du se TV fra en Slingbox på iPhone, så må du kjøpe programmet via en amerikansk Appstore-konto. Nå er det gått med enn tre måneder siden Sling Media fortalte oss at også en europeisk versjon var ”rett rundt hjørnet”.

Men utviklingen ser ut til å gå tregt. Siste oppdaterte Slingplayer for mobiltelefoner på selskapets norske nettsider er oppgraderingen av Symbian S60-versjonen med støtte for Nokia N95 8GB.

Android

Den som venter på Slingplayer Mobile til Android må også smøre seg med tålmodighet. Baldip Singh i Sling Media sier til Mobilen,no at de ikke har noen dato for Android, og at de foreløpig ikke har noe å fortelle.

En liten trøst er det at Slingplayer skal virke på Windows Mobile 6.5. Spilleren virker også på S60-telefoner uten trykkfølsom skjerm, på UIQ-telefoner, PalmOS og Blackberry.

Ikke på S60 versjon 5

Slingplayer Mobile til Series 60 med trykkfølsom skjerm lar seg installere, men fungerer ikke. På Samsung Omnia HD kommer du ikke gjennom prosessen med å legge inn Slinbox-ID, og på Nokia N97 får vi bare lyd, men ikke noe bilde.

Les også
Slingplayer Mobile på Iphone også i Europa
Les også
Sony Ericsson får Slingplayer
annonse

Les også