Til hovedinnhold

Selger tre LG G3-er for hver Galaxy S5

LGs flaggskip selger friskt i Sør-Korea.

LG
Finn Jarle Kvalheim

I forrige uke lanserte LG sitt nye flaggskip, G3. Selv om selskapet har måttet finne seg i å være noen hakk mindre enn enorme Samsung, fra samme land, kan det nå se ut til at lille LG kan tukte kjempen, iallfall innledningsvis.

LG G3 kom i salg dagen etter at den ble lansert i London, og dermed har den vært i salg i en knapp uke allerede. Den koreanske avisen etnews.com melder nå at selskapet selger mellom 25 000 og 30 000 G3-er per dag i Sør-Korea.

Les proffguiden: LG G2 kan mye mer enn du tror

Selger mye mer enn Samsungs flaggskip

Det skal være dobbelt så mange solgte telefoner per dag som i forgjengeren G2s dager. Det imponerende tallet skal også være rundt tre ganger så høyt som de innledende salgstallene var for konkurrenten Galaxy S5 fra Samsung. Den skal kun ha solgt 7-8 000 eksemplarer per dag i Sør-Korea.

LG G3 er den første telefonen fra en større merkevareprodusent som har skjermoppløsning nevneverdig over full-HD. Ellers er telefonen godt utstyrt med det som fins av spesifikasjoner og forkortelser.

Klarer seg godt på grunn av spesifikasjoner

Etnews' kilde til tallene hevder at G3 klarer seg såpass godt nettopp fordi LG ikke har råd til å bruke like mye penger på markedsføring som den Samsung har. Dermed måtte de lage en telefon med spesifikasjoner som snakket for seg selv.

Foreløpig er det en tid igjen til LG G3 får sin globale salgsstart. Her på berget begynner salget i slutten av juni. Når den tid kommer vil det sannsynligvis også vise seg om den heftige salgsstarten er noe som kan følge G3 en tid fremover, og ikke bare den innledende køen som er ute for å handle.

Her på berget gikk Samsungs flaggskip, Galaxy S5, bent inn på topplistene da den kom i salg.

(Kilder: etnews.com via phonearena.com)

Mer om
annonse