Tek.no

Nyhet

Tysk nykommer med åttekantet mobil

Skal gi deg mye ytelse til en fornuftig penge, lover selskapet.

Linshof / Shutterstock
27 Nov 2014 12:06

Det er en tøff kamp om beinet på mobilmarkedet, og nå kommer en ny aktør på banen. Denne gangen er det tyske Linshof som entrer arenaen, og med seg har de en meget interessant modell, melder GSMArena.

Den nye tyske produsenten har sendt ut en pressemelding om sin nye modell, Linshof i8, og der står det at den nye telefonen skal by på topp ytelse til prisen av en mellommodell. Alt pakket inn i et åttekantet skall.

Har en åttekjerners prosessor

Linshof i8 får en fem tommer stor skjerm som skal gi deg totalt 1920 x 1080 piksler ved hjelp av AMOLED-teknologi, samt at den kommer med 80 gigabyte innebygget lagringsplass.

Videre opplyses det at den nye mobilen får en åttekjerners prosessor. Dog står det ikke spesifisert hvilken produsent det er snakk om. Et par alternativer kan være Snapdragon 810 eller MediaTek MT6795, men det blir ren spekulasjon.

Skal få nyeste versjon av Android

Videre opplyses det om at Linshof i8 får 3 GB med raskt arbeidsminne, uten at det heller er spesifisert i detalj. Hovedkameraet skal by på 13 megapiksler med oppløsning og en vidvinkel på 28 millimeter. Frontkameraet på sin side oppgis til å være på 8 megapiksler.

Telefonen får også innebygget GPS og Blåtann, samt kompass, gyroskop og en HDMI-port som støtter blant annet 3D-avspilling. Videre er det også nevnt at mobilen har en USB-tilkobling, NFC og støtte for 4G. Mobilen blir dessuten etter hva selskapet opplyser levert med Android 5.0 Lollipop.

Får en overkommelig pris

På papiret ser den nye modellen fra tyske Linshof ut til å bli et spennende alternativ, og den skal etter alt å dømme bli tilgjengelig for salg i løpet av førstekvartal i 2015 – ifølge hjemmesidene til selskapet.

Prisen på Linshof i8 er oppgitt til 380 dollar, hvilket betyr at den vil havne rundt 3000 norske kroner etter at moms og andre avgifter er betalt.

Det finnes mange eksempler på mobiltelefoner som ikke har slått an:
Her har vi samlet noen av de merkeligste førsøkene (Ekstra) »

(Kilde: GSMArena)

annonse