Til hovedinnhold

Dette er de mest populære mobiltelefonene nå

Sjekk hvilke telefoner brukerne av Prisguide.no er mest opptatt av.

Vår Prisguide.no-tjeneste inneholder priser på alt fra TV-er og hvitevarer til nettbrett, mobiltelefoner og all verdens tilbehør. I tillegg til å kunne sammenligne prisene mellom nettbutikker, kan du også sette opp varsling slik at du får beskjed når et produkt kommer på lager – eller faller under et gitt prisnivå.

Vi har sjekket hvilke fem smartmobiler som det søkes mest etter for øyeblikket:

Her er oversikten:

Foto: Samsung

5. Samsung Galaxy S5

På femte plass finner vi Samsungs Galaxy S5, en telefon som fortsatt er svært populær.

Telefonen er vanntett, og den har pulsmåler og fingeravtrykkssensor. Den er også blitt raskere enn forgjengeren, og den har fått et enda bedre og raskere kamera enn den gamle S4-modellen.

Les testen av Samsung Galaxy S5 »
Sjekk pris og detaljer på Samsung Galaxy S5 i Prisguide »

Foto: Samsung

4. Samsung Galaxy Alpha

På fjerde plass finner vi nykommeren Galaxy Alpha, som er Samsungs første mobiltelefon med ramme i metall – og av mange regnet som en av de virkelig store utfordrerne til iPhone 6.

Med sine 6,7 millimeter er Galaxy Alpha ett av de tynneste Galaxy-produduktene noensinne. Den nye telefonen har forholdsvis kraftige spesifikasjoner, selv om oppløsningen på den 4,7 tommer store skjermen riktignok ikke er høyere enn 720 x 1280 punkter. Den er utstyrt med en åttekjerners systembrikke med fire kjerner på 1,8 GHz og fire på 1,3 GHz, og kommer med samme fingeravtrykksleser som Galaxy S5.

Les vår sniktitt på Samsung Galaxy Alpha her »
Finn beste pris på Samsung Galaxy Alpha i Prisguide »

3. Sony Xperia Z2

Selv om Sony har lansert Xperia Z3, er det fortsatt svært mange av Prisguide-brukerne som viser stor interesse for forgjengeren Z2.

En av de store nyhetene med Z2 da den kom, var at Sony endelig har gått bort fra den irriterende plastfilmen foran skjermen. Z2 har ellers en kraftig Snapdragon 801-prosessor og det aller meste selv de mest kresne av oss kan ønske seg av en mobiltelefon i toppsjiktet. Og så koster den en tusenlapp mindre enn den nye Z3-modellen.

Les vår test av Sony Xperia Z2 »
Sjekk prisen og detaljer på Sony Xperia Z2 i Prisguide »

Foto: Apple

2. Apple iPhone 6

Det er ikke lenge siden Apple lanserte sine nye flaggskip, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, med henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer store skjermer. For folk flest er det nok 4,7-tommeren som er mest aktuell, og det er også den flest av Prisguide-brukerne har vist interesse for.

iPhone 6 koster kanskje i overkant mye i forhold til spesifikasjonene, men vi snakker om en avansert mobiltelefon hvor ikke minst brukeropplevelsen er svært god. Våre tester viser også at dette er en av de raskeste mobiltelefonene på markedet, og med et godt kamera og et imponerende utvalg med apper er dette et godt valg.

Les testen av iPhone 6 her »
Finn beste pris på Apple iPhone 6 i Prisguide »

Foto: Sony

1. Sony Xperia Z3

Den telefonen flest Prisguide-brukere har søkt etter de siste dagene, er Sony Xperia Z3. Dette er en mobiltelefon for entusiaster. Den har alt som finnes av tilgjengelig teknologi, og vil være et naturlig valg enten du er opptatt av kamera, film, musikk, nettsurfing eller trenger en god telefon som også kan løse mange kontoroppgaver.

Z3 er klar for trådløs betaling med digital lommebok og NFC, og den kan brukes på treningsturer i sprutregn. I tillegg har den en svært god skjerm på 5,2 tommer og et veldig bra kamera som også tar brukbare bilder i innebelysning.

Les testen av Sony Xperia Z3 her »
Finn beste pris på Sony Xperia Z3 i Prisguide »

(Kilde: Oversikten er hentet ut fra prisguide.no den 25. september klokken 15:30)

annonse