Tek.no

Nyhet

Fujitsu frir til folk på farten

12 Mai 2011 13:34

Fujitsu kan nå melde at Lifebook P771 er på full fart ut på markedet. Dette er maskinen for dem som har lange dager på farten. En vekt på 1,3 kg og en batterilevetid på hele 18 timer burde være et særdeles godt utgangspunkt for de fleste.

P771 tar i bruk siste skrik fra Intel både på prosessorsiden og brikkesettsiden, samtidig som Fujitsu også satser på en SSD i denne maskinen. Laderen garanteres også for at den ikke trekker strøm når maskinen er avskrudd, for å ha et lavest mulig effektforbruk.

Selve prosessoren er en Intel Core i7 2617M, kjørende på 1,5 GHz. Ellers kommer maskinene med noe varierende minnemengde og 12,1-tommers skjerm.

Fujitsu har videre sørget for at man har en multifunksjonsbrønn som kan brukes til enten et optisk drev eller et ekstra batteri. Alternativt kan man la brønnen være tom for å spare på vekten.

Av andre ting som kan være verdt å merke seg er magnesiumkabinettet som tåler både en støyt eller to, samt et tastatur som ikke blir satt ut av spill om man velter kaffekoppen ned i maskinen.

Prisene ser ut til å starte på rundt 13000 kroner.

(Kilde: Fujitsu)

Les også
Laptop lar deg skreddersy tastaturet
Les også
Ultrafleksibel moro
annonse