Tek.no

Nyhet

Se SNLs geniale iPhone-parodi

Marius Røstad
13 Nov 2007 06:01

Apple skal ha skryt for at de ikke tar i bruk spesialeffekter og urealistiske elementer i sine videoreklamer. Her er det ”vanlige folk” på det lokale gatehjørnet som får uttale seg om telefonen.
Det har fått mange til å komme opp med noen kreative løsninger. Ikke minst denne serien, hvor de faktisk har tatt utgangspunkt i Apples egne videoer, men hvor det er lagt til et litt annerledes utgangspunkt, som setter reklamen i et ikke fullt så heldig lys.

Les også:
- Nokias herlige skrytevideo
- The Onions Iphone-parodi
- Se Microsoft geniale mobilparodi

Kom ikke på luften
I tillegg har gjengen bak Saturday Night Live (SNL) laget en parodi på reklamekampanjen. SNL er en legende blant verdens humorprogrammer og ble første gang sendt i 1975. Siden den gang har de tatt pulsen på Amerika og har blant annet fostret opp de fleste av dagens mest kjente amerikanske komikere, blant annet Adam Sandler og Will Ferrell.
De lager ofte slående og bitende satire av dagens nyhetsbilde. Det er i høyeste grad Apple iPhone en del av. Av en eller annen årsak kom imidlertid ikke denne lille sketsjen på luften. Det gjorde imidlertid denne iPhone-sketsjen fra SNL, som også viser at SNL-gjengen bruker en hacket versjon av iPhone.

annonse

Les også