Tek.no

Nyhet

Snapchat begynner å vise annonser du ikke kan hoppe over

Snapchat/AdAge
Stein Jarle Olsen
15 Mai 2018 16:00

Snapchat-brukere opplever i disse dager en ny type annonser - seks sekunder lange videosnutter de ikke kan hoppe over. Det melder AdAge.

Annonsene begynte å dukke opp mandag, etter at Snapchat i april varslet at de hadde planer om slike.

Annonsene inneholder blant annet promotering av filmen Deadpool og Samsungs Galaxy S9. De dukker imidlertid kun opp i Snapchats TV-aktige såkalte Shows, episodiske serier fra selskapets mediepartnere som NBC, Walt Disney og Viacom, som vises i Discover-fanen.

To sekunder visningstid

Snapchats videoannonser har frem til nå vært mulig å hoppe over. De nye annonsene viser kun en tidslinje med gjenværende tid om du forsøker å tappe på skjermen for å gå videre.

Endringen kommer som følge av at selskapet har slitt med å gjøre annonsørene fornøyde, og ifølge AdAge, som har snakket med Snapchat-annonsører, var den gjennomsnittlige visningstiden bare to små sekunder.

I motsetning til tidligere Snapchat-annonser lenker imidlertid ikke de nye annonsene videre.

Snapchat

Gikk tilbake på redesignet

Endringen kommer like etter at Snapchat valgte å gå tilbake på det hatede redesignet fra januar.

Over en million brukere signerte et opprop for å få tilbake det gamle designet, og forrige uke begynte Snapchat å rulle ut en ny versjon som liknet mer på det brukerne var vant til før januar.

Oppdateringen flyttet blant annet alle brukernes stories tilbake til Discover-fanen, mens de fra januar av hadde blandet seg inn i bildene og chatmeldingene brukerne sendte til hverandre.

annonse

Les også