Nyhet

Ring gratis med kontantkort

NetCom lar kontantkundene ringe uten minuttpris til alle andre NetCom-kunder.
Med det nye kontantkortet ringer du for null kroner per minutt til alle andre NetCom-kunder i 30 dager, etter å ha fylt på kortet med minst 150 kroner. Du får også en lavere minuttpris til andre nett. Etter 30 dager må kunden fylle på kortet med minst 150 kroner til for å beholde fordelen.
Samtidig er oppstartsprisen økt fra 0,69 til 0,89 øre per samtale.
Les også: Stor test av mobilabonnement.
- Vi har lenge sett at vi måtte gjøre noe med kontaktkortet vårt. Det gamle produktet var ikke attraktivt for kundene våre lengre. En sammenligning av nye NetCom Kontant med produktene til våre konkurrenter viser at NetCom nå er tilbake i spillet om kontantkundene, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Makspris på data

NetCom innfører også en makspris på bruk av data slik at kontantkortkundene kan surfe så mye de vil med mobilen for maks 20 kroner per dag.

- Vi ønsker å gi denne kundegruppen bedre kontroll også over databruken og derfor har vi lagt inn en makspris på data. Tidligere kunne det bli kostbart for kontantkortkundene å surfe med mobilen, men nå er også denne kostnaden under kontroll, sier Vederhus.

Les også
Lar familien turbo-surfe
Les også
Stor test av mobilabonnementer
Les også
Lån – ikke kjøp – USB-modem
Les også
Vil ta mer for mobilt bredbånd
Les også
Ice mangedobler farten på mobilt bredbånd
Les også
Varierende 4G-opplevelse i Oslo
Les også
Netcom med Terje Håkonsen-kampanje
Les også
- Bytt selskap hvis du vil spare penger
annonse