Tek.no

Nyhet

Spøker det på Mars?

Vi tror ikke det. Men sjekk dette gufne NASA-bildet.

NASA/Teknofil
7 Aug 2015 12:58

John Carpenters Ghosts of Mars er kanskje ikke verdens beste film, men den minner oss om at det egentlig er alt for få overnaturlige grøssere satt til verdensrommet (se også: Event Horizon).

Nå kan kanskje Hollywood få litt inspirasjon av NASA. Et ferskt bilde fra Curiosity-roveren ser nemlig ut til å inneholde et spøkelse, hevder nettstedet Mashable.

Ta en titt, for å se om du er enig (klikk på bildet for å forstørre):

Tidligere har man «oppdaget» både en hodeskalle og en kiste på planeten. Kanskje det er en av disse døde marsboerne som spøker?

Vi får håpe Åndenes Makt-gjengen kan ta turen til Mars for å sjekke saken nærmere.

Oppdaget av UFO-jegere

Det var nettstedet UFO Sightings Daily som først oppdaget «kvinnen», og de skriver at det ser ekte ut. Det største mysteriet for deres del virker å være om det er et levende vesen, eller en statue.

Dette er selvsagt ikke første gangen vi har oppdaget merkelige ting på vår naboplanet. På syttitallet ble det massevis av oppstyr da Viking 1-romskipet sendte tilbake bilder av det som så ut til å være et gigantisk menneskeansikt på Mars.

Hvis du vil lete etter spøkelser, hodeskaller, øgler og andre ting på bildene fra Curiosity, finner du alt sammen hos NASA.

Et annet alternativ er den nye Google Earth-aktige NASA-tjenesten
Nå kan du besøke Mars på PC-en din »

(Kilde: Mashable)

annonse