Tek.no

Nyhet

Steve Jobs har blitt firkantet

Ole Morten Knudsen
28 Aug 2007 11:36

Menskene bak selskapet PodBrix er tydelig fans av både Lego og Apple.
Tidligere har de utviklet egne legohylster til iPoder, gjenskapt siluhettmenneskene fra den velkjente iPod reklamen og formet legomenn som iPoder.
Nå vil de selge deg 1972-utgaven av Steve Jobs og Steve Wozniak i Lego.
Les også:
Angrepet av Apple-fans.
Nye iMac-er lansert.
Fra PC til Mac.

Med datamaskin og kretskort

Selvfølgelig er denne noe eksklusive legopakken utstyrt med en versjon av datidens applemaskin og et kretskort. Ikke minst ser både Steve og Steve yngre og kjekkere enn i dag.

I det minste yngre.

Kun 300 eksemplarer

Figurene er modifiserte legofigurer, håndlagdav en ukjent person kun kalt Tomi. Figurene legges ut for salg i morgen, men for å skaffe en til utsalgsprisen på $39.99 bør du være kjapt ute. Settet finnes nemlig kun i 300 eksemplarer.

Kanskje ikke så rart når hvert enkelt er laget for hånd.

Udødeliggjort i Lego

Legosettet, som er spesielt skapt for voksne som har beholdt barnet i seg, er også utstyrt med en liten kalender for 1977. Selvfølgelig er datoen 16. april merket av. Dette var nemlig dagen da Steve og Steve første gang presenterte sin maskin Apple II for et publikum. Apples suksess siden den gang har stort sett kun gått en vei.

Nå som det hele er gjenskapt og udødeliggjort i Lego må vel tilsi at Apple har ytterligere markert sin posisjon i den digitale utviklingen.

annonse

Les også