Nyhet

Er dette Apples neste iPad?

Bilder av rammen iPad mini 4 skal visstnok være lekket.

Apples iPad-serie har etter lanseringen av den første iPad-en i 2010 blitt en enorm suksess. Det ser ikke ut til at Apple vil stoppe satsingen med det første, for ifølge PhoneArena har den neste modellen i iPad-porteføljen allerede rukket å bli avbildet.

Den tidligere låse/volum-knappen som satt over volumkontrollene er borte. Tilbake er et lite hull. Foto: OnLeaks

Vi snakker imidlertid ikke om en stor iPad, men den neste mini-modellen til Apple: iPad mini 4. Mer presist er det rammen til denne som er lekket, men den sier også ganske mye om selve brettet.

Høyttalerhullene er endret, kanskje for å gjøre plass til en tykkelsesendring. Foto: OnLeaks

Ut i fra bildene kan vi iallefall se at størrelsen mest sannsynlig forblir 7,9 tommer. Mer interessant er det at der det før satt en ekstra tast du kunne bruke til å skru av og på lyd eller låse skjermretningen, er det nå bare et hull. Hullet kan nok tenkes å skulle bli til en ny mikrofon, slik som det ble på iPad Air 2. Foruten dette har også bunnen en ny design, med 10 høyttalerhull fordelt på to rader istedenfor 14 hull fordelt på fire. Den proprietære ladekontakten sitter som alltid i midten.

Høyttalerhullene kan tenkes å være endret for å høvle enda noen millimeter av tykkelsen, og rammen ser da også svært tynn ut. Ellers er det meste ved det samme gamle. Når den skal lanseres, vites ikke.

Apple har større saker på gang også:
«iPad Plus» kommer kanskje i første kvartal av 2015 »

(Kilde: PhoneArena)

annonse