Til hovedinnhold

– PlayStation-mobilen i salg i mars

Sony har en sterk merkevare i PlayStation, og i flere år har ryktene svirret om at PlayStation-funksjoner ville bli å finne på en mobil fra Sony Ericsson.

Nå ser det ut til at mobilprodusenten endelig vil lansere en PlayStation-mobil.

Les mer: - Dette er PlayStation-mobilen

En anonym kilde i Sony Ericsson har ifølge nettstedet ITProportal nå sagt at vil den komme på markedet allerede i mars 2011.

Mange har trodd at den offisielle lanseringen av PlayStation-mobilen vil finne sted på neste års Mobile World Congress i Barcelona, men at den skulle komme i salg så kort tid etter messen hadde nok de færreste regnet med. Så får vi se om ryktene holder vann på nyåret.

Video av Zeus Z1
De første bildene og videoene av Sony Ericsson Zeus Z1, som er mobilens arbeidsnavn, er for lengst lekket på internett.

Noe av det som er kjent om telefonen er at den er hele 1,7 cm tykk, at den kjører Android OS (trolig 2.3 Gingerbread), samt at skjermen er fire tommer stor. Den ligner litt på Sony Ericsson X10 Xperia, men har et uttrekkbart tastatur med taster som du kjenner igjen fra en PlayStation-kontroll.

Sony Ericsson har tidligere år benyttet merkevarenavnet Walkman på ulike musikkfunksjoner i sine mobiltelefoner, og det med stort hell. Om de kan få til noe lignende med PlayStation kan det bli redningen for selskapet som har slitt med salgstallene de siste par årene.

Mer om Sony Ericsson Zeus Z1:
Se video av PlayStation-mobilen

Mer om
annonse