Til hovedinnhold

Dette er lesernes favoritt-nettbrett

Se hvilke nettbrett Prisguide.no-brukerne er mest opptatt av.

iStockphoto / 21574429

Prisguide.no er en av Norges mest populære tjenester for å sammenligne produktpriser mellom ulike nettbutikker, og lar deg blant annet sette opp automatisk varsling når prisen faller under et gitt nivå.

Vi har laget en oversikt over hvilke nettbrett Prisguide-brukerne er mest opptatt av akkurat nå. Her er de fem mest populære nettbrettene, med lenker til tester og prissammenligning:

1. Sony Xperia Tablet Z

Det nettbrettet flest søker etter på Prisguide.no er Sony Xperia Tablet Z.

Kombinasjonen av stilig design og ypperlige komponenter gjør dette til et nettbrett som blir lagt merke til. At det i tillegg er vanntett er en solid bonus. Tablet Z er løvtynt, det har suveren skjerm, topp spesifikasjoner og svært god ytelse.

Skal du ha det beste nettbrettet på markedet akkurat nå, er det Sony Xperia Tablet Z du skal ha.

Les testen av Sony Xperia Tablet Z 4G

Finn beste pris på Sony Xperia Tablet Z i Prisguide
Her finner du beste pris på 4G-modellen av Tablet Z

2. Samsung Galaxy Tab 2 (10.1)

På andre plass finner vi et Samsung-produkt.

Andre generasjon Galaxy Tab 10.1 har fått et litt raskere brikkesett enn forgjengeren. Det har kanskje ikke spesielt imponerende spesifikasjoner, men prisen er god. Nettbrettet har en skarp og god skjerm, selv om oppløsningen ikke er like høy som på de beste nettbrettene.

Les testen av Samsung Galaxy Tab 2 (10.1)

Finn beste pris på Samsung Galaxy Tab 2 i Prisguide

3. Apple iPad 2

Vi har kommet til 4. generasjon iPad, og dermed er iPad 2 langt fra noe nytt produkt. Likevel er det fortsatt i salg, både hos Apple og i nettbutikkene. Og Prisguide-brukerne mener åpenbart at produktet fortsatt er interessant, siden det ligger på tredje plass over produktene det søkes mest etter.

Har du ikke behov for den aller kraftigste iPad-utgaven, og synes det er greit at skjermen ikke er like skarp og fin som på toppmodellen, kan du spare en tusenlapp på å velge iPad 2 i stedet for 4. generasjon iPad med Retina-skjerm. Du får likevel et brukervennlig nettbrett med god byggekvalitet, og ikke minst med et enormt utvalg med gode apper for enhver smak.

Les testen av iPad 2

Finn beste pris på Apple iPad 2 i Prisguide

4. Samsung Galaxy Note 10.1

Dette Samsung-brettet fikk Amobils Anbefalt-stempel da vi testet det i høst. Galaxy Note 10.1 skiller seg fra de fleste andre nettbrett ved at det følger med en egen penn som kan brukes til å ta notater med, eller til å tegne med. Nettbrettet er slankt og pent å se på, og det har en god skjerm – riktignok ikke med spesielt høy oppløsning.

Det følger med veldig mye bra programvare, som for eksempel en skikkelig kontorpakke for redigering av Office-dokumenter, og en god notatapp. Når nettbrettet i tillegg er svært bra på underholdning – med god formatstøtte – er det ikke så rart at brettet er det fjerde mest populære blant Prisguide-brukerne.

Les testen av Samsung Galaxy Note 10.1

Finn beste pris på Samsung Galaxy Note 10.1 i Prisguide
Her finner du prisen på 3G-modellen som ble testet

5. Apple iPad 4. generasjon

Det femte mest populære produktet i Prisguide er den nyeste versjonen av 10-tommersvarianten av iPad.

Selv om det i den senere tid har kommet mange Android-baserte nettbrett som man antagelig kan argumentere for at er teknisk sett bedre enn iPad, er det ingen tvil om at iPad fortsatt er ett av de aller beste nettbrettene på markedet. Det er svært enkelt å bruke, har en meget bra skjerm, god ytelse, god byggekvalitet – og det har ikke minst et svært bra utvalg med gode apper.

Her kan du lese testen av Apple iPad 4. generasjon

Finn beste pris på Apple iPad i Prisguide

Se også oversikten over de mest populære mobiltelefonene

Lurer du på hvilke produkter som har falt mest i pris akkurat nå?
Gå til tilbudssjekken og se hvilke produkter du sparer mest på

annonse