Til hovedinnhold

Chess spanderer kinobilletten din

Vi liker veldig godt at mobiloperatørene tenker kreativt og tilbyr sine kunder noe mer enn bare mobiltelefoni. Og det er lov å hente inspirasjon fra utlandet. Mobiloperatøren Chess har gjort begge deler når de i disse dager lanserer kinokonseptet ChessTirsdag, noe som går ut på at du får to kinobilletter til prisen av én på tirsdager. Det samme har nemlig den britiske mobiloperatøren Orange hatt enorm suksess med.

- Konseptet stammer fra England. Orange lanserte ”Orange Wednesdays” for sju år siden, og det har vært en kanonsuksess. Onsdager er nå den store kinodagen i England, forteller markedsdirektør Jarle Alvær i Chess til Mobilen.no.

ChessTirsdag
I Norge er tirsdager generelt en dag der kinoene opplever lave besøkstall. Fremover vil du kunne kjøpe to billetter til prisen av én på en rekke kinoer i Norge på nettopp tirsdager – hvis du er Chess-kunde.

- Dette blir fantastisk spennende. Og det er enkelt – alt man trenger å gjøre er å sende en SMS med ChessTirsdag til 2001, så får du en kode du viser i billettluken, sier Alvær.

- Kinobilletter er dyrt, så kunden sparer penger, og vi vet at mange kan tenke seg dette. Det er moro på kino! Vi beholder kundene og forhåpentligvis skaffer noen flere. Dette er vinn-vinn, sier han videre.

Ikke Oslo Kino
Chess har foreløpig inngått avtale med kinoer tilknytning til CAPA. Det inkluderer kinoer både i Trondheim, Bergen, Tromsø og Stavanger. Oslo Kino er derimot ikke med på konseptet ChessTirsdag.

- Nei, vi har ingen avtale med Chess. Vi har ikke kommet til en løsning med dem, sier markedsdirektør Charlotte Førli til Mobilen.no.

Er det sannsynlig at Oslo Kino blir med på dette i fremtiden?

- Vi får se, men vi har i alle fall ingen planer om det, svarer hun.

Chess vil ha dem med
Jarle Alvær i Chess sier også at de har vært i dialog med Oslo Kino, men at de ikke har kommet frem til en avtale. Han viser til at ChessTirsdag blant annet gjelder i Bærum, Sandvika og Lillestrøm, men erkjenner likevel følgende:

- Vi håper å få med Oslo Kino også, på sikt.

ChessTirsdag gjelder alle filmer og alle forstillinger hver eneste tirsdag på følgende kinoer:

Aurora Kino Alta, Aurora Kino Tromsø, Bergen Kino, Bølgen Kino Larvik, Bø Kino, Edda Kino, Fauske Kino, Fredrikstad Kino, Førde Kino, Kinocity, Kvinesdal Kino, Origo Kino, SF Kino Stavanger, SF Kino Sandnes, SF Kino Sandvika, SF Kino Lillestrøm, SF Kino Tønsberg, SF Kino Moss, SF Kino Skien, Storstova på Jæren, Sunndalsøra Kino, Svolvær Kinoteater, Trondheim Kino, Volda Filmteater, og Ørsta Kino. Send en SMS med ChessTirsdag til 2001, så vil du motta en rabattkode.

Mer om
annonse