Til hovedinnhold

Ny tjeneste lar deg lage 3D-skrevne versjoner av deg selv

Alt som trengs er et par fotografier.

Firebox

3D-skriverteknologien kan brukes til så mangt, og ikke bare for forbrukere. Kommersielle bedrifter har også begynt å bruke teknologien til å tilby nye typer skreddersydde produkter til kunder, og nå har det dukket opp et konsept litt utenom det vanlige.

Som blant andre Engadget har fått med seg har gir et britisk selskap ved navn Firebox deg nå muligheten til å bestille 3D-skrevne figurerer av deg selv, eller eventuelt noen du kjenner.

Nesten nakne

Tjenesten kalles «Nudee», og det som gjør den litt ekstra spesiell er at det er snakk om nesten nakne figurer. Figurene lages ved at kunden simpelthen tar to bilder av seg selv; ett forfra og ett i profil, som sendes inn ved bestilling.

Firebox

Disse bildene overføres så til et tredimensjonalt, 3D-skrevet hode som settes på kropper som er designet på forhånd, så det er altså ikke snakk om figurer som gjenspeiler deg selv helt fra topp til tå.

Ganske dyre

De forhåndsdefinerte figurene, som er 20 centimeter høye, kommer kun i tre utgaver; «muskuløs», «tynn» og «formfull», så om du ikke hører hjemme i noen av disse kategoriene spørs det om plastfigurene vil ligne særlig mye.

Figurene er relativt dyre og vil koste deg 203 amerikanske dollar, cirka 1800 kroner, per stykk. Produsenten sender imidlertid til hele verden, som betyr at også nordmenn kan ha glede av det spesielle tilbudet. Mer informasjon finner du hos Firebox.

Det finnes mange kreative 3D-skriverløsninger: Denne lar deg bruke mobilen din som 3D-skriver »

(Via The Next Web)

annonse