Tek.no

Nyhet

Lyst på en skikkelig eksklusiv smartklokke?

Samsung lanserte nye versjoner av Gear S2 i platina og roségull.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
6 Jan 2016 12:00

Elektronikkmessen CES 2016 er i gang for fullt, og det lanseres stadig nye, spennende produkter. Sist ut er Samsung, som har lansert et par nye versjoner av sin hittil nyeste smartklokke: Gear S2.

Ifølge Tech Crunch er det ingen endringer på innsiden av klokkene, så å påstå at det er helt nye produkter blir å ta i litt. Forskjellen er i all hovedsak kosmetisk, og består av nye klokkehus og dertil nye, medfølgende klokkeremmer.

Gear S2 i platina (til venstre) og roségull (til høyre), med dertil tilhørende urskiver og klokkeremmer.
Samsung

De to nye klokkehusene består av de svært eksklusive materialene platina og roségull – i sistnevntes tilfelle nærmere bestemt en finhetsgrad på 18 karat. Prisen er foreløpig ukjent, men vi kan ganske enkelt fastslå først som sist at dette ikke blir spesielt billige saker. Begge versjonene sikter seg dermed inn mot pengesterke kunder, som er villige til å åpne lommeboken på vidt gap og punge ut. Til gjengjeld får de da også en smartklokke svært få andre har sett maken til.

Den opprinnelig Gear S2 ser også lekker ut, men ikke like eksklusiv ut som de nye versjonene.
Espen Irwing Swang, Tek.no

Medfølgende, eksklusive klokkeremmer og nye, digitale urskiver

Med de to nye Gear S2-versjonene lanserte Samsung som nevnt også et par nye klokkeremmer. Med platina-versjonen medfølger en klassisk, svart klokkerem i ekte lær, mens roségull-versjonen får en «elfenbenshvit» klokkerem av samme materiale. De to får også nye, eksklusive digitale urskiver som matcher utseendet på selve klokkehuset, samt en rekke andre urskiver designet av kjente kunstnere og designere. Blant disse skal det blant annet være en egen Knøttene-urskive, for de som skulle være interessert i det.

Samsung nevnte for øvrig også ved lanseringen at Gear S2 snart også vil få støtte for iOS, og altså vil fungere på langt flere mobiler enn bare Samsungs egen Galaxy-serie. Da vil også Apple Watch omsider møte hard konkurranse fra en arg – og minst like eksklusiv – konkurrent.

Samsung ga oss en smakebit på hva som er mulig på CES:
Så tynn kan en LCD-TV bli »

Se alle nyhetene fra CES 2016 på vår samleside »

(Kilde: TechCrunch, GSMArena, Samsung)

Les også
Nå får Apple Watch ny og raskere programvare
Les også
Nå skal Samsung gjøre smartklokkene mye bedre for treningsentusiastene
Les også
Huawei Watch: Klokkerent fra Huawei
Les også
Dette er en Android-smartklokke til 12 500 kroner
Les også
Samsung Gear S2: Slik er Samsungs nyeste smartklokke
annonse

Les også