Til hovedinnhold

LG Optimus 2X har problemer

Kritikerroste LG Optimus 2X er kanskje ikke like fantastisk som det mange vil ha det til - i alle fall ikke samtlige eksemplarer av den nye modellen. Nå viser det seg at flere som har kjøpt LG-telefonen opplever at den starter på nytt eller skrur seg av helt plutselig, og at dette kan skje mange ganger om dagen.

En av våre lesere tipset oss om at dette hendte ham ca. 5 ganger om dagen, samt at det var kommet over 600 innlegg på utviklerforumet xda-developers.com om det samme problemet.

Feilen oppstår som oftest ved lading eller i standby-modus, og det rapporteres at man må ta ut batteriet for å få mobilen til å fungere igjen. Som forbruker har du krav på å få reparert eller byttet en defekt mobiltelefon, men enkelte kunder hevder de har opplevd at erstatningsmobilen også har feilen. Det kan tyde på at problemet er mer omfattende enn LG skulle ønske.

Vi har foreløpig ikke snakket med produsentens norske ledelse. Danske LG kjenner i alle fall ikke til problemet.

- Danmark er det første landet Optimus 2X er utgitt i, og vi følger den derfor ekstra tett. Men vi har ingen opplevelse av at det skulle være problemer, sier mobilsjef Morten Aagaard i danske LG til Mobilsiden.dk.

Vi har ikke opplevd lignende problemer på vårt testeksemplar av LG Optimus 2X. Del gjerne dine erfaringer i forumtråden nedenfor.

Les også: Test av LG Optimus 2X

(Kilde: Mobilsiden.dk, xda-developers.com, tips Kristian R.)

Mer om
annonse