Nyhet

Fjerner annonser fra egne apper

Endelig tar Samsung grep.

Alle mobiltelefoner kommer med en rekke forhåndinstallerte apper, og Samsung er blant de som fyller opp mobilene sine mest med egne apper. I motsetning til mange andre har de imidlertid også hatt reklame i disse appene, for å tjene inn litt ekstra penger på de for eksempel velger å bruke Samsungs vær-app eller Samsung Pay.

Samsung erklærte imidlertid i august at brukerne hadde blitt hørt, og reklamene skulle forsvinne. Og nå har altså tiden kommet.

Borte i både Sør-Korea og USA

Reklamene har begynt å blitt tatt bort for brukere i Samsungs hjemland Sør-Korea, men også brukere i USA sier at det ikke lenger er annonser i appene, skriver Phone Arena. 1. oktober skal ha vært den første dagen uten annonser.

Det er fortsatt ikke sagt offisielt i hvilke land annonsene skal fjernes, bortsett fra at Sør-Korea var først ut. Med flere amerikanske brukere som melder om annonsefrie apper, vil vi tro dette også vil gjelde Norge.

Hvis du fortsatt ser annonser kan det for øvrig hende du er nødt til å tvangsstenge appen og starte den på nytt, før endringene eventuelt vises.

Nå kan vi bare håpe de vil gjøre det samme for annonsene de begynte å putte i menyene på sine egne TV-er.

Har du reklame i Samsungs apper - slik som værappen, Samsung Pay og Samsung Themes? Hør gjerne fra deg i kommentarfeltet!

Samsung Galaxy S21 5G SM-G991B 128GB
annonse