Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Avslørte nytt Sonos-produkt ved et uhell

Mini-Sub er angivelig på vei.

Promobilde av lydplanken Sonos Arc og Sub Gen 3.

Det virker som Sonos er på vei med en ny og mindre subwoofer.

Informasjonen om det nye produktet kommer fra Reddit, hvor en av forumbrukerne har delt et skjermbilde fra Sonos-appen.

Han var i ferd med å sette opp en sekundær subwoofer i anlegget sitt via appen, da appen informerte ham om hvilke produkter som var støttet i oppsettet.

Der står det blant annet at han ikke kunne koble til en Sub Mini, og videre at Sub Mini er en liten og sylindrisk utformet.

Sonos Sub Mini
Sonos Sub Mini
I skjermbildet ser man Sub Mini beskrives som en liten, sylinderformet høyttaler.

Dette er første gang en mindre basshøyttaler har blitt omtalt fra selskapet, og vi har ikke hørt noen lignende beskjeder fra offisielt hold.

Spekulerer om pris

Ettersom Sonos ikke har sagt et pip om produktet selv, er det bare spekulasjoner om hva produktet faktisk vil koste. Det er imidlertid antatt å være et produkt hovedsakelig ment for de som kjøper selskapets rimeligere lydplanke – Sonos Beam – og vil dermed prises tilsvarende lavere enn dagens produkt.

Sonos satte nylig opp prisen på Sonos Sub, og i løpet av det siste året har den gått fra å koste 7798 kroner til 8490 kroner. Det er nesten like mye som Sonos Arc-lydplanken, som også har økt i pris det siste året – fra 8990 til 9990 kroner.

Den nye Sonos Beam – som vant vår samletest av små lydplanker – koster 4998 kroner. Hvis Sonos følger omtrent samme prisstruktur kan vi anta at Sub Mini vil koste et sted mellom 4 og 5000 kroner.

Sonos har ennå ikke sagt noe offisielt, men det er trolig ikke snakk om lenge før de slipper den nye subwooferen, ettersom appen allerede omtaler Sub Mini med navn.

annonse