Til hovedinnhold

Avslørte første klipp fra nye «Skate»

Etter 12 år er det snart tid for flere kickflips.

SKATE 4: Det er snart tid for et nytt spill i Skate-serien.

Utgiver EA har vært merkverdig stille etter spillet ble avslørt i juni 2020, men nå har vi omsider fått de første offisielle bildene av det kommende skate.

Selv om det kommende spillet teknisk sett er det fjerde spillet i hovedserien, bærer spillet tittelen «skate.». Det vil altså være mer å regne som en «reboot» av den populære skateboardserien, fremfor en fortsettelse fra Skate 3.

Klippet viser i midlertidig at spillet er langt fra klar til lansering, og sier selv spillet er i «pre-pre-pre alpha»-stadiet.

Det nye Skate-spillet blir også det første som blir tilgjengelig til PC.

Det er det nyoppstartet studioet Full Circle fra Canada som har ansvar for utviklingen av spillet, sammen med utgiver EA.

Studioet består av flere medlemmer som jobbet på den originale serien.

Inviterer til tidlig testing

Samtidig som de gir folk en snikktitt på det som er i vente, inviteres også spillere til å ta del i å teste spillet.

Ved å melde seg opp til «skate. insider»-programmet, kan spillere selv ta del i å teste spillet før det lanseres og gi tilbakemelding.

– Vi må skalere tilgang til «skate.» gradvis ettersom utviklingen gjør fremgang for å sikre en jevn opplevelse, og det betyr at vi ikke kan garantere hvor snart du kommer til å spille, skriver utviklerne om programmet.

Populært på YouTube

Selv om Skate-spillene har vært populær blant spillere verden over, har de også fått mye oppmerksomhet via andre medier. På YouTube gjorde blant annet PewDiePie og Jacksepticeye begge populære serier på Skate 3.

KLASSIKER: Det er hele 12 år siden Skate 3 (bildet) ble lansert.

Fokuset til mange av disse YouTube seriene var på spillets unike, dukkelignende fysikk.

Modusen som lot spillere konkurrere i å gjøre mest skade på sin egen skater, «Hall of Meat», har mange vært spente på om gjør sin tilbakekomst.

Heldigvis gjør det nye klippet delvis godt på disse forventningene og viser at «ragdoll»-fysikken også er en del av det kommende spillet.

Det er ikke annonsert lanseringsdato til spillet.

annonse