Tek.no

Nyhet

Nyheter fra Shuttle

SG33G5M Deluxe
12 Juni 2007 11:13

En etter lengre periode med få produktnyheter har Shuttle nå begynt å røre på seg igjen. Ikke mindre en tre nye serier med totalt seks modeller ble lansert på Computex Taipei i forrige uke.

Solide kondensatorer på alle nye Shuttle-hovedkort

Alle hovedkortene i Shuttles maskiner bruker nå høykvalitets kondensatorer ("solid capacitors"). Blant nyhetene i årets modeller finner vi fingeravtrykksleser, Bluetooth-støtte, eSATA, HDMI og utvidelsesspor for Intels Turbo Memory-teknologi (tidligere "Robson"). Støtte for kommende 45 nm-prosessorer er også på plass i Intel-modellene.

D’VO
Denne serien rettes mot stue-bruk og inneholder foreløpig kun modellen SG33G5M Deluxe (avbildet over). Boksen er basert på Intel G33 og kommer med HDMI/HDCP-støtte. Grafikkløsningen er den integrerte Intel GMA X3100, men hovedkortet kommer med et ekstra PCIe x16-spor dersom man ønsker kraftigere grafikk.

Blant spesifikasjonene er også Dolby Digital Live! og DTS Connect 7.1-lyd, samt S/PDIF for digital-ut. Av andre egenskaper kan vi nevne fingeravtrykksleser og Bluetooth-støtte.

XPC Prima
Prima-maskinene rettes mot profesjonelle brukere og entusiaster. Her finner vi to modeller, SX38P3 Deluxe og SP35P3 Deluxe, basert på henholdsvis Intel X38 ogPX35.

SX38P3 Deluxe og SP35P3 Deluxe (design ikke ferdigstilt)

Førstnevnte kommer med to PCIe x16-porter for Crossfire-oppsett, mens P35-modellen har en PCIe x16-port. Begge støtter inntil 1333FSB, har fingeravtrykksleser og Bluetooth, men mangler HDMI.

Glamor
Tre modeller er foreløpig lansert i Glamor-serien - SG33G5, SN68PTG6 Deluxe og SN68SG2. Førstnevnte er basert på Intel G33-brikkesettet og har GMA3100-grafikk og HDMI.

SG33G5

De to andre rettes mot AMD-plattformen, hvor SN68PTG6 er basert på GeForce 7050 og SN68SG2 er basert å GeForce 7025. Kun førstnevnte støtter de kommende firekjerneprosessorene ("Phenom") fra AMD.

SN68SG2

SN68PTG6 er også den eneste av de tre i Glamor-serien som får fingeravtrykksleser og Bluetooth. I tillegg er SN68PTG6 utstyrt med en rekke Swarovski-krystaller i fronten. Ifølge Shuttle er ikke disse spesielt dyre, men de vil naturligvis dra opp prisen noe.

SN68PTG6 Deluxe

Informasjon om priser og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent. For mer informasjon og flere produktbilder, se Shuttles pressemelding.

Les også
Ny barebone fra AOpen
Les også
Intel-barebone fra Shuttle
Les også
Shuttle tenker fremtid
Les også
MiniPC i ny utgave
Les også
Kompakt arbeidsstasjon med firekjerne
Les også
AOpen oppdaterer kube
Les også
Rimelig barebone fra Shuttle
Les også
Kompakt for Core 2
Les også
SFF-boks med Core 2-støtte
Les også
Shuttle M 2000M lanseres
Les også
Shuttle med Conroe-barebone
Les også
Første XPC-boks med sokkel AM2
Les også
Her er Shuttle XPC X100
annonse

Les også