Tek.no

Nyhet

Oddworld-film på trappene

Som tittelen mer enn antyder: Det er mye rart i Oddworld.
David Auby Johansen
20 Nov 2007 10:00

Da nettstedet Gamesindustry.biz tok en prat med "Oddworld"-frontfigur Lorne Lanning fra spillselskapet Oddworld Inhabitants fikk de informasjon om flere nye prosjekter fra selskapet, blant annet en planlagt spillefilm basert på "Oddworld"-universet.

Fire prosjekter

– For tiden jobber vi med fire prosjekter. Jeg kan egentlig ikke snakke for mye om dem, men det er klart at et av prosjektene er en film. Et annet prosjekt er en TV-serie. Vi kommer til å bruke spillteknologi på alt det vi planlegger å lage, fortalte Lanning

I fjor signerte Lanning og arbeidspartneren Sherry McKenna en utviklingskontrakt for en annen dataanimert film kalt ”Citizen Siege”. Allikevel er det "Oddworld" som nå gjelder:

– Oddworld er i hjertene våre. Derfor solgte vi det aldri og nå har vi store planer. Det kan hende det tar lengre tid enn det fansen hadde håpet på, men jeg tror at så lenge dette blir gode saker så er de fornøyde, sa Lanning.

“Oddworld” er et fiksjonelt dataspillunivers skapt av spillselskapet Oddworld Inhabitants. I spillene står den fredelige Oddworld-verdenen i fare for å bli konsumert av industri. Planeten Oddworld er ca 10 ganger større enn jorden, men mesteparten av spillenes handling foregår på kontinentet Mudos.

annonse

Les også