Nyhet

Få nyeste Windows Mobile gratis

Den nyeste utgaven av Windows Mobile blir gratis for en del brukere av den gamle versjonen. Qtek.se skriver at en del HTC-modeller vil få gratis oppgradering fra Windows Mobile versjon 5 til versjon 6.

Modellene som listes opp er HTC X7500, S620, TyTN, P4350 og P3300. Når oppgraderingen blir tilgjengelig er foreløpig ikke sikkert, men det antas at du kan oppdatere fra juni/juli.

- Ikke sikkert
Dangaard Telecom, den norske HTC-distributøren, har kunne ikke med sikkerhet si at oppdateringen ville komme til alle modellene da vi kontaktet dem i dag.

HTC S620 og TyTN er de eneste to modellene vi fikk bekreftet at får oppgradering til Windows Mobile 6. Det er også rimelig sikkert at oppgraderingen kommer til X7500.

Distributøren hadde imidlertid ikke fått informasjon fra HTC vedrørende de andre modellene. Det er likevel sannsynlig at Windows Mobile 6 kommer til P4350 og P3300 også.

Oppusset Windows
Windows Mobile 6 har fått en del oppussinger i forhold til versjon 5, blant annet et oppfrisket, Vista-inspirert skrivebord. Startmenyen har også fått et nytt utseende.

Windows Mobile 6 er for øvrig basert på samme byggestein som Windows Mobile 5, nemlig Windows CE 5. Dermed er det ingen store, grunnleggende forandringer fra versjon 5 til 6.

Programvaren generelt og e-postklienten spesielt har imidlertid fått seg kraftige oppdateringer.

Les mer om Windows Mobile 6 >

(Kilde: Qtek.se, MSmobiles.com)

Les også
Disse får Windows Mobile 6.1
Les også
Nok en gratis Windows-oppgradering
Les også
Gratis GPS-oppgradering til HTC P3600
Les også
HTC P3300
Les også
Hvem blir først med Windows Mobile 6?
Les også
HTC Advantage
annonse