Til hovedinnhold

Populære måter å ødelegge mobilen på

Ettersom de aller fleste av oss har mobiltelefoner, blir nødvendigvis flere telefoner ødelagt. I Australia har operatøren Telstra gjort en undersøkelse som viser hvordan folk flest ødelegger mobilene sine.

Det interessante med undersøkelsen er at operatøren har funnet ut at folk ofte ødelegger telefonene sine på de merkeligste måter. Undersøkelsen tar utgangspunkt i hva Telstras kunder rapporterer inn til dem.

Mobilen på taket

Den mest vanlige måten å ødelegge en mobiltelefon er ifølge undersøkelsen å legge mobiltelefonen på taket av bilen, sette seg inn i bilen og kjøre avgårde. Resultatet er at telefonen faller av taket i høy hastighet og går i knas.

Den nest mest vanlige måten å ødelegge mobilen er fuktskader, inkludert å miste telefonen i do mens man snakker i den, og å snakke i telefonen i regnet.

Australierne ødelegger også ofte telefonene sine ved å sette seg på dem og miste dem i bakken. Det er også vanlig å ødelegge mobilen ved å kaste den for eksempel på et skrivebord, i en skuff eller til en venn.

Telstra-talsmann Peter Taylor sier at mange telefoner blir gnagd i stykker av hunder når telefonene oppbevares i mobilholdere av lær.

Mobil overlevde brann

Av de mer utrolige historiene Telstra har hørt, utmerker den om mannen som mistet telefonen på et jorde med sukkerrør. Dette området ble brent ned. Senere gikk eieren tilbake og fant igjen en forbrent og tildels smeltet telefon, som utrolig nok fortsatt fungerte.

Om sommeren er det også mange australiere som hopper i vannet med mobilen i lomma, mens andre har klart å miste telefonen under gressklipperen.

Har du ødelagt en mobil på en merkelig måte? Del din historie i forumet »

(Kilder: Cellular-news.com, Sify.com)

annonse