Tek.no

Nyhet

Vi oppsummerer Linux-uken 42-09

16 Okt 2009 17:52

Introduksjon

Vi GNU/Linux-skribenter på forumet skal forsøke oss på en ny ukentlig spalte her på hardware.no. Tanken bak denne spalten er å gi brukerne av GNU/Linux og fri åpen programvare en litt lengre og spennende artikkel å lese over helgen.

Innholdet vil nok variere fra uke til uke. Vi skal ta for oss alt fra en liten oppsummering av nyhetene fra uka som gikk, og tips til alt fra nye og litt mer ukjente distribusjoner, spill, nyttig programvare, små grep som kan gjøre livet foran skjermen enklere, nyttige tråder på forumet, til tips for dem som virkelig ønsker å effektivisere bruken av datamaskinen.

Vi kan ikke gjøre annet enn å takke stort for alle de positive og konstruktive tilbakemeldingene, og for alle tips til nyheter og hendelser. Dette fører til at vi både føler at arbeidet og tiden som er lagt inn i dette verdsettes blant leserne, og hjelper oss med å bedre denne spalten.

Vi kommer denne uken til å gjøre ting noe annerledes enn den forrige, vi kommer blant annet til å dele inn i et par flere spesifikt kategoriserte sider hvor alt som er relatert til kategorien finnes på den gjeldene siden, dermed blir det lettere å finne frem til det dere ønsker å lese om. Vi ønsker fortsatt å høre fra dere. Hva ønsker du vi skal skrive om? Hva vil du ha mer av? Er det et spesielt tema du ønsker at vi skal skrive om? Har du tips til nyheter vi bør få med oss? Fortell oss hva du syns i kommentarfeltet nedenfor.

For de som ikke har lest de tidligere utgavene, her er linker til tidligere spalter:

  1. Uke 41

Les også