Nyhet

Tastatur for deg som jobber dag og natt

Logitech Illuminated.

Logitech Illuminated er et ultratynt (9 mm) backlight-tastatur med justerbar lysstyrke. Det har numerisk tastatur og soft-touch-håndstøtte, i tillegg til en full rekke med F-knapper. Mediakontrollknapper har også fått plass.

Illuminated er utstyrt med Perfectstroke, Logitechs tastesystem som lover en stille og komfortabel tasteopplevelse.

Logitech Dinovo

Perfectstroke har også Logitech Dinovo, et tastatur Logitech lanserer med bærbare spesielt i tankene. Det 22 mm tynne tastaturet har en blank sort finish og håndleddstøtte børstet aluminium . Batterilevetiden til det trådløse tastaturet er oppgitt til å være tre år.

Logitech trådløs desktop S520

Sistemann ut fra Logitech i denne omgang er den trådløse S520. Da følger en lasermus og håndstøtte med på kjøpet. Musen har en batterilevetid på åtte måneder, tastaturet holder ut nesten dobbelt så lenge med sine 15 måneder.

Tastaturet har snarveisknapper for Word, Excel og nettleseren din i tillegg til fire programmerbare knapper og mediakontrollknapper.

Logitech Illuminated er tilgjengelig fra midten av september med en utsalgspris på 699 kroner. Logitech Dinovo kommer litt senere, i oktober, og koster 799 kroner. Logitech S520 er rett rundt hjørnet til den nette sum av 529 kroner.

(Kilde: pressemelding)

Les også
Logitech G15
Les også
Logitech Wave
Les også
Logitech G9
Les også
Her er Logitechs nyheter
annonse