Tek.no

Nyhet

Oppdatering til Windows Server

31 Mar 2005 08:30

Windows Server 2003 Service Pack 1 er allerede tilgjengelig fra Microsoft.com, og vil snart dukke opp på servere rundtom i verden. De to viktigste egenskapene er den innebygde brannmuren og en sikkerhetskonfigurasjonsveiviser.

"Det alene kan spare mange tusen arbeidstimer," sa Jeff Price, seniordirektør for markedsføring av Windows Server. Han oppfordrer alle systemadministratorer til å laste ned denne oppdateringen. "Den kommer virkelig til å gjøre livet dramatisk mye enklere fra et sikkerhetsperspektiv. Dette er virkelig det mest omfattende settet med sikkerhetsforbedringer vi har levert i en Service Pack for Windows Server."

En av egenskapene til Windows Server 2003 med Service Pack 1, er at systemet automatisk stenger de aller fleste porter frem til systemet har alle de nyeste oppdateringene. Mye av koden fra Windows Server 2003 SP1 vil bli brukt som grunnlag for startpunkt for utviklingen av Longhorn, som er neste generasjon av Windows-systemer for skrivebordet. Longhorn skal etter planen være ferdig en gang neste år.

Kilde: CNet News.com

Les også
Nytt navn på Media Player-fri Windows
Les også
Ny teknologi for sikker netthandel
Les også
Prøv Avalon og Indigo!
annonse

Les også