Tek.no

Nyhet

Denne telefonen har ingen rammer

Utnytter plassen til det maksimale.

@Cinquetacche /Teknofil.no/montasje
13 Apr 2015 11:02
Slik ser fremsiden av det som angivelig er Oppo R7 ut. Foto: @Cinquetacche

Selv om mobilskjermene blir større og større, jobber mobilprodusentene på spreng for å gjøre selve mobilen mindre. Sist ut i minimalist-løpet er den kinesiske mobilprodusenten Oppo, som har laget en telefon med en skjerm som går helt ut i kantene, skriver PhoneArena.

Rammene er nesten ikke tilstedeværende i det hele tatt. Foto: @Cinquetacche

Modellen det er snakk om er Oppo R7. Nylig lekkede bilder fra Twitter-brukeren @Cinquetacche viser en telefon så å si blottet for rammer. Istedenfor har den en nokså heldekkende skjerm, kun avbrutt av svarte felter oppe og nede.

Forrige modell i serien, Oppo R5, har en skjerm på 1920 x 1080 piksler, fordelt utover 5,2 tommer. Om dette videreføres i R7 vites ikke, men kan jo tenkes. Vi vet iallefall at tykkelsen blir på kun 4,85 millimeter, akkurat som R5. Regnekraften skal en 64-bits, åttekjernet MediaTek MT6795-prosessor ifølge ryktene stå for, mens kameraet ifølge kilden blir på 20,7 megapiksler. Dette er samme oppløsning som i Sonys toppmodeller, så det kan tenkes at det er Sony som står for delene i Oppos kamera.

Når telefonen kommer vites ikke, men den blir sannsynligvis tilgjengelig i Norge gjennom Oppos nettbutikk, Oppostyle. Alle selskapets nåværende telefoner kan tross alt kjøpes der.

Syns du Oppo R7 hørtes tynn ut?
Det er ingenting i mot denne syltynne telefonen på 4,7 millimeter! »

(Kilde: PhoneArena)

annonse

Les også