Tek.no

Nyhet

Kickstarter-suksessen Pebble Watch har fått to oppfølgere

Returnerer til Kickstarter med «Pebble 2» og «Time 2».

Kickstarter/Pebble
27 Mai 2016 08:00

Smartklokke-produsenten Pebble startet som kjent på finansieringsnettstedet Kickstarter, og på bloggen sin kan selskapet nå kunngjøre at de er tilbake på nettstedet med to nye smartklokke-modeller.

De to nye familiemedlemmene heter «Pebble 2» og «Time 2» og har først og fremst til felles at de begge kommer med pulsmåler. Modellene retter seg dermed i høy grad mot de treningslystne.

Større skjerm og slankere ramme

Pebble 2 er den rimeligste av de to og ligner på den originale Pebble-smartklokken, med den samme e-papirskjerm i sort/hvitt. Engadget, som tok en titt på klokken, kan ellers opplyse om at rammen rundt skjermen er blitt slankere siden sist.

Det betyr også at de ytre dimensjonene er blitt mindre, med mål på 39,5 x 30,2 x 9,8 mm, men skjermen er like stor som før med sine 1,26 tommer.

Time 2 er også en oppgradering av den opprinnelige Time-klokken, men ligner mer på Time Steel-modellen på den måten at den har et klokkehus i rustfritt stål i stedet for plast. Den har også e-papirskjerm i farger, som for øvrig er hele 53 prosent større enn på originalen.

Nye Time 2, med klokkehus i stål.
Kickstarter/Pebble

Knallsuksess på Kickstarter

Når det gjelder batteritid skal Pebble 2 holde til syv dager, mens Time 2 skal vare i 10 dager på én oppladning. Begge skal som før også være vanntette ned til 30 meters dyp.

Klokkene har gjort enorm suksess på Kickstarter og har nå samlet inn over 2,6 millioner dollar av et mål på én million med 36 dager igjen. Pebble 2 skal bli tilgjengelig i september i år, mens Time 2 vil legges ut for salg i november. Prisene vil ligge på henholdsvis 129 og 199 dollar.

Les mer på Kickstarter, og se også video under.

Men vil du heller vite hvor full du er?
Les om armbåndet som kan måle hvor mye alkohol du har i blodet »

Les også
Fitbit holder Pebble i live litt til, og gir rabatt på smartklokken Ionic
Les også
Dette er verdens første modulære smartklokke – og nå kan du forhåndsbestille den
Les også
Pebble-smartklokkene har fått en etterlengtet treningsoppdatering
Les også
En av tidenes mest innbringende Kickstarter-prosjekter har møtt veggen
annonse

Les også