Tek.no

Nyhet

Nå får Canal Digital-kunder endelig se TV2 også utenfor hjemmet

Niklas Plikk, Tek.no
25 Juni 2018 17:27

Canal Digital og TV2 meldte i dag at de er enige om en ny distribusjonsavtale som sikrer kunder av Canal Digital Satellitt, Canal Digital Kabel og Telenor fortsatt tilgang på TV2s innhold. Den forrige avtalen gikk ut 1. juni.

Avtalen inneholder også en liten godbit for Canal Digital-kundene, nemlig at TV2-kanalene endelig også blir tilgjengelig direktesendt utenfor husets fire vegger gjennom T-We-appen.

Det fikk kundene beskjed om på SMS i dag.

Tidligere kun hjemme

SMS-en som gikk ut til Canal Digital Kabel-kunder i dag.
Tek-leser

Frem til nå har de nemlig kun vært tilgjengelige når du har vært tilkoblet wifi-nettverket hjemme, og hatt en Canal Digital-dekoder.

– Vi vet at kundene våre ønsker seg fleksibilitet, og er veldig glade for at TV 2 nå også blir en del av TV-tilbudet vårt uansett om kunden befinner seg i sin egen stue eller ikke, sier Torill Silkoset, markedsdirektør i Canal Digital Kabel, i en melding på Canal Digitals hjemmesider.

Ikke arkivinnhold, ikke på nett

Avtalen åpner imidlertid ikke for arkivinnhold fra TV2 utenfor huset. Ukesarkivet vil fortsatt være tilgjengelig kun når du er tilkoblet hjemmenettet, og det samme gjelder TV2 Sport Premium-kanalene.

Canal Digital ligger også fortsatt bak konkurrenter som for eksempel Get og Riks-TV, som begge har TV2 tilgjengelig også i nett-tv-portalen sin, som kan sees fra hvor som helst. Det har fortsatt ikke Canal Digital.

Endringen gjelder også kun for Canal Digitals kabelkunder. Satellitt-kundene har et litt annet rettighetsoppsett, og har allerede fra tidligere hatt anledning til å se TV2 direkte også utenfor hjemmenettet.

Les også
Telenor tar over alle kabelkundene til Canal Digital
annonse

Les også