Til hovedinnhold

Denne mobilladeren fjerner ledningsrotet – og ser ut som en brødrister

Artig nytt produkt kan snart bestilles.

Foaster

Mobiltelefoner og nettbrett er blitt en integrert del av folks hverdag, og det samme har dermed den evinnelige oppladningen av enhetene. Nå har det dukket opp et nytt produkt som skal gjøre ladeprosessen mer praktisk for dem med flere enheter, i tillegg til å gi teknologien et aldri så lite estetisk løft.

Nettstedet Gizmodo har snappet opp en ny sak kalt «Foaster», som rett og slett er en slags multilader i en mildt sagt oppfinnsom drakt. Den er nemlig designet som en brødrister.

Lader fire enheter samtidig

Den kreative laderen kan lade opptil fire mobile enheter samtidig. Den har i utgangspunktet plass til to mobiltelefoner, men om du drar ned «brødristerspaken» eksponeres ytterligere to plasser.

Foto: Foaster

Disse to ekstra plassene kan du bruke til å lade enten mobiltelefoner eller nettbrett. Laderen kommer med fire propietære adaptere som er kompatible med både Lightning-standarden og mikro-USB, slik at du kan bruke den med både iOS- og Android-baserte enheter.

Den har for øvrig også støtte for den gamle 30-pin-standarden til Apple. Selve laderen plugges inn i veggen med én strømkabel og har innebygget strømforsyning som ifølge utvikleren kan lade fire enheter med opptil 2,4 ampere hver.

Minimalistisk design

Laderen har ellers et minimalistisk, nøytralt design som gjør at det passer inn i vanlige husholdningsomgivelser. Samtidig passer den på at de mobile enhetene stikker opp nok til at du kan holde et øye med innkommende tekstmeldinger og lignende.

Strømforsyningen veksler for øvrig automatisk mellom 110 volt og 240 volt, slik at den kan brukes både i USA og Europa uten problemer. Ennå er det uvisst når og hvor laderen blir tilgjengelig, men du kan skrive deg opp på hjemmesiden for å motta mer informasjon etter hvert som den foreligger.

Se for øvrig demonstrasjonsvideoen under for et innblikk i hvordan laderen fungerer.

Qualcomm har nå lansert en ny ladeteknologi: Den gjør det mulig å lade helstøpte metallmobiler »

annonse