Tek.no

Nyhet

Nå kan du 3D-printe den nye lyssabelen

Årets julegave?

8 Des 2014 11:08
annonse

Hvis du er som oss har du allerede sett den nye Star Wars-traileren flere ganger enn du burde, og gliser hver gang den nye lyssabelen blir vist frem. Laser-parerstangen har fått hele Internett til å eksplodere i morsomme memer og vitser, og mange lurer på hvor nyttig parerstangen egentlig er.

Lag en selv!

I stedet for å vente i over ett år på at filmen skal komme på kino, kan du heller prøve ut sverdkonseptet i din egen stue allerede nå. Det franske 3D-printer-selskapet leFabShop har nemlig allerede designet sin helt egen plast-variant av sverdet, og lagt ut oppskriften gratis på Thingivers.

Dette forutsetter selvfølgelig at du har en 3D-printer til disposisjon, som kan skrive ut de 20-25 delene. Gjengen bak leFabShop har til og med laget flere varianter av lyssabelen, så du kan lage en «Skywalker»-versjon, eller en «Vader»-utgave, hvis du føler deg ekstra ond.

Når du er ferdig vil du ha en helt egen «Cross Hilt Lightsaber», med teleskopsverd flyvende ut fra tre åpninger. Akkurat det man trenger for å komme seg igjennom de neste tolv månedene før filmpremieren i desember 2015.

annonse

Sjekk demonstrasjonsvideoen nedenfor.

Fikk du lyst på en 3D-printer nå?
Denne 3D-printeren koster bare et par tusenlapper »

(Kilde: Thingyverse via Tech Crunch)

Les også
Bygget «ekte» utgave av lyssabelen fra Star Wars-filmene
annonse

Les også